Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Gepubliceerd op: 14 October 2022

Voor de consument een grote meevaller nu de gasprijzen steeds harder stijgen. Minder koud betekent immers minder stoken. Voor cv-ketelmonteurs kan dit soms vervelend uitpakken. Het is nu veel rustiger, maar zodra het daadwerkelijk gaat vriezen staat de telefoon gelijk roodgloeiend.

Bijna niet tegenaan te plannen als organisatie.

Er zit nog een meevaller bij voor de consument. Vrieskou zorgt over het algemeen ook voor veel problemen aan cv-installaties en die blijven nu uit. Daarom doet de consument ook minder beroep op onderhoud van de cv-installatie. Terwijl dit zo nodig is. Bij de eerstvolgende strenge winter zullen ketelinstallatie organisaties met een uitdaging zitten om aan monteurs en planners te kunnen voldoen.

3 tips voor ketelinstallatie bedrijven juist bij een milde winter.

Hoe kan je als ketelmonteur organisatie er toch voor zorgen dat je de drukte aan kan tijdens een strenge winter:

  1. Doe een service call naar klanten die dit jaar nog geen onderhoud hebben gehad.
  2. Deel een aantal goede tips met de consument, zodat ze minder snel problemen hebben met hun cv. De klant zal dit waarderen en de kans op defecten neemt hierdoor af.
  3. Biedt de consument juist in een milde winter aan om zonder voorrijkosten langs te komen voor onderhoud.

Mocht je desondanks als cv-ketel beheerbedrijf er tegenaan lopen dat het te druk wordt en lastig te plannen is? Check dan onze monteur app van Insezo. Die helpt monteur organisaties met strakke planningen.

Dit in combinatie met de project(beheer) module. Met deze module zet je eenvoudig een klantenbestand in een “project” en komt deze na een bepaalde tijd preventief naar boven als reparatie/onderhoudsopdracht. 

Tevens ben je altijd op de hoogte van de laatste werkzaamheden. Ook als de consument belt voor een vraag over onderhoud in het verleden. Kijk eens bij Insezo. Wij hebben al talloze tevreden monteur organisaties aangesloten met onze software zodat deze eenvoudig onderhoud kunnen plannen en bijhouden.

Lees ook eens het verhaal van de monteur organisatie Novy. Hoe deze groei wist te realiseren dankzij Insezo.
Wil je weten wat Insezo kan betekenen voor cv-monteurs? Lees dan hier verder


Terug