Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Gepubliceerd op: 31 October 2022

Dit is te voorkomen met de digitale werkbon! Maar er zijn nog meer redenen om over te gaan op de digitale werkbon. We hebben er 5 op een rij gezet:

1. Back-office kan altijd alles terugzien

Door gebruik te maken van een Insezo kan de back office exact zien wat de status is van een digitale werkbon of wat de monteur op locatie heeft gedaan.

2. Klant zet digitale handtekening

Zodra de monteur zijn werk heeft afgerond zal hij de werkbon afronden met een digitale handtekening van de klant. De klant ontvangt na tekenen de digitale werkbon, inclusief verrichte werkzaamheden en handtekening, in zijn mail. Zo heb je altijd geborgd dat de klant heeft getekend voor de service.

3. Duurzaamheid

We willen allemaal graag papierloos werken. Nooit meer stapels papier doorspitten. Geen rondslingerend papier zorgt voor orde maar is ook duurzaam. Met Insezo heb je geen papier meer nodig. Planning van de buitendienst, berichten naar de klant, alles van aanmelding tot afhandeling is gedigitaliseerd.

4. Geen aparte agenda meer nodig

Je maakt met de gehele organisatie gebruik van één centrale agenda van waaruit je de bezoekafspraken eenvoudig kunt plannen. Je kunt de agenda filteren op monteur en iedere monteur ziet in zijn eigen gebruikersaccount al zijn geplande bezoekafspraken.

5. Service naar de klant

Met de digitale werkbon app van Insezo heb je 24/7 inzicht en grip op alle servicemeldingen. Daarmee kun je altijd inzien wat de status is van de digitale werkbon, van aanmelding tot afhandeling. Zo heb je de gegevens van de klant direct bij de hand mocht er een vraag binnenkomen. De klant ontvangt op bepaalde momenten in het proces automatisch een SMS- en e-mailbericht met de status van de melding. Klanten geven aan hier heel blij van te worden.


Terug