Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Gepubliceerd op: 16 February 2023

Je zoekt je suf om je werkbonnen terug te vinden. Of je maakt wel al gebruik van digitale werkbonnen maar ook die staan overal en nergens op jouw computer. Doordat je ze moet zoeken verlies je veel tijd. Met de werkbonnen app van Insezo is dit verleden tijd.

Wat is een werkbonnen app?

Onleesbare handschriften en werkbonnen die om de haverklap kwijt of beschadigd raken. Herken jij dit? Lees dan vooral even verder. De werkbonnen app ontneemt jou alle zorgen die je hebt omtrent papieren werkbonnen, en wij kunnen jou vertellen
waarom.

Een werkbonnen app is een super praktische tool waarmee je alle informatie van jouw klant in een opslag kunt vinden. Je kunt met de app plannen. Maar niet alleen dat. Je kunt ook de reistijd zien van de buitendienst, het aantal uren die de binnen- en buitendienst gewerkt heeft of die ze nog moeten werken en je hebt inzicht in zaken en projecten die nog bijgewerkt of afgerond moeten worden. Een werkbonnen app ontzorgt jou van alle losse papiertjes die beschadigd kunnen raken of verloren kunnen gaan.

De werkbon app geeft rust voor iedereen

Doordat de eindklant meer inzicht heeft in de stand van zaken ben je transparanter naar de klant toe. Door deze transparantie breng je vertrouwen van de eindklant naar jou toe. Ze hebben dan namelijk niet het gevoel dat er informatie achter gehouden wordt en dat ze betrokken worden bij het project. Dit brengt automatisch rust met zich mee.

Ook bij de buitendienst geeft de werkbonnen app rust. Ze weten precies waar ze aan toe zijn, wat er gedaan moet worden, waar ze naartoe moeten, welke materialen ze nodig hebben en kunnen zelf wijzigingen maken in de digitale werkbon. Zo kunnen ze veel doelgerichter te werk. Dit leidt vervolgens weer tot een betere werksfeer en werkflow.

Efficiënter communiceren dankzij de werkbonnen app

Doordat iedereen altijd op de hoogte is van de status van de werkzaamheden en het project hoeven vragen niet meer twee, drie, vier keer gesteld te worden. Heeft iemand een vraag? Kijk in de werkbonnen app. Heeft iemand een vraag die niet beantwoord kan worden door de werkbonnen app? Monteurs kunnen door de app wel veel gerichter hun vraag stellen doordat ze voorzien zijn van alle informatie. Je kunt binnen iedere digitale werkbon communiceren met iedere betrokken partij. Bellen, sms'en, whatsappen, dat hoeft allemaal niet meer. 

Geld besparen doe je zo

De werkbonnen app bespaart je dus een hele hoop tijd. En tijd is geld. Doordat de buitendienst niet van hot naar her hoeft om werkbonnen op te halen en af te geven. Maar niet alleen dankzij het winnen van tijd bespaar je geld. Ook door het besparen van papier. Het inkopen van stapels papier is verleden tijd. Doordat alles digitaal staat hoef jij niet meer om te kijken naar de printer. Met een simpel rekensommetje weet je direct
hoeveel geld dit jou bespaart op jaarbasis.

Zo gebruik je de werkbonnen app

Via een stappenplan laten wij jou zien hoe je een werkbonnen app hoe je hem gebruikt:


1. Met de app maak je een werkbon aan via het planbord en kun je gemakkelijk de buitendienst die te werk gaat voor de desbetreffende klant toekennen;
2. Vervolgens krijgen zowel de binnen- als de buitendienst inzicht in de werkbon;
3. De binnen- en buitendienst kan ten alle tijden de werkbon wijzigen of afhandelen;
4. Wanneer de werkbon afgehandeld is kan er meteen een factuur gemaakt en opgestuurd worden naar de eindklant.


De werkbonnen app is niet alleen voor bedrijven die gebruik maken van een binnen- en buitendienst. Ook zzp’er kunnen efficiënter werken dankzij de app. De app is heel makkelijk te gebruiken via een smartphone, tablet of laptop.

De voordelen van een werkbon app

Je bent als servicedienst afhankelijk van je werkbonnen. Ze zijn enorm belangrijk. Er is dus niets onhandiger dan wanneer je niet kunt vertrouwen op je werkbonnen. Daarom raden wij het gebruik van een werkbonnen app aan. Het brengt de volgende voordelen met zich mee:

- Meer inzicht in projecten;
- Monteurs zijn direct digitaal op de hoogte van alle wijzigingen;
- Alle informatie van de klant in één overzichtelijk bestand;
- Ook de eindklant heeft inzicht in de stand van zaken;
- Jij hebt inzicht in de buitendienst;
- Tijdsbesparing;
- De kwaliteit van jouw service gaat omhoog doordat er meer duidelijkheid is over de dienst;
- Je boekhouding gaat gemakkelijker.

Veel redenen om een werkbonnen aan te schaffen dus. Gun jezelf maar ook jouw medewerkers het overzicht wat de app met zich meebrengt.


Vraag hier een gratis werkbonnen app demo aan

Kies voor de werkbon app Insezo

Met de werkbonnen app van Insezo verzekeren wij jou dat de gegevens van jou, je medewerkers en je eindklant veilig zijn. Alleen de betrokkenen hebben inzicht in de informatie. Probeer de werkbonnen app gratis de eerste 14 dagen. Door de gratis werkbonnenapp proefperiode weet je zeker dat de app iets voor jouw bedrijf is. Met ons jonge, gespecialiseerde team dat passie heeft voor hun vak denken wij altijd een stukje verder. Hierdoor kunnen wij met creatieve oplossingen komen voor jouw problemen of vragen. Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op.


Terug