Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Personeelsplanning

Sneller en efficiënter werken met Insezo's personeelsplanning software

Je kent het wel: Je krijgt je planning niet rond, je monteurs rijden honderden kilometers per dag en je binnendienst heeft moeite met het juiste personeel koppelen aan de werkbonnen. Dit kost een hoop tijd en kan zorgen voor misverstanden en irritaties binnen je bedrijf. Wij hebben de oplossing voor je: Insezo!

Met de vele verschillende planningstools van Insezo zorg je ervoor dat jouw personeelsplanning maximaal is geoptimaliseerd. Gebruik daarnaast de digitale postcodekaart om de werkgebieden van je monteurs te zien zodat je altijd de juiste monteur op de werkbonnen plaatst en maak gebruikersaccounts aan voor je monteurs zodat ze alles kunnen regelen vanuit hun monteurs web-app.

Probeer nu 14 dagen gratis

Of plan een vlijblijvend adviesgesprek in met onze specialisten

Personeelsplanning

Deze bedrijven en organisaties maken al dagelijks gebruik van de personeelsplanning software van Insezo

Honderden bedrijven maken gebruik van de personeelsplanning software van Insezo. Wil jij ook het verschil maken met de personeelsplanning software van Insezo? Maak dan direct een gratis account aan en maak kennis met de complete en gebruiksvriendelijke personeelsplanning software voor ieder bedrijf met een buitendienst!

Storingservice.nl
Inventum
United Retail
ees Holland
Novy
itho daalderop
Dekker
Gemeente Den Haag
Franke
Caressi
Mixtus
GXO
VIP Installatie
Smeg

Voor wie is de personeelsplanning software van Insezo?

We hebben de personeelsplanning software in het leven geroepen voor opdrachtgevers, maar ook voor uitvoerders, leveranciers én producenten. Waarom? Omdat al deze doelgroepen onderling baat hebben bij een overzichtelijke en geoptimaliseerde personeelsplanning.

Deze bedrijven maken al gebruik van de personeelsplanning software van Insezo:

 • Servicebedrijven
 • Woning en vastgoedbeheerders
 • Portocabins
 • Gemeenten
 • Zonnepanelen
 • Witgoedfabrikanten
 • Installatietechniek
 • Loodgieters
 • Riooltechniek
 • Keukenzaken
 • Bouwbedrijven

Staat jouw branche er niet tussen?  We vertellen je graag welke bedrijven allemaal baat hebben bij de personeelsplanning software van Insezo: alle bedrijven die grip willen krijgen op hun personeelsplanning en zowel sneller als efficiënter hun services willen uitvoeren.

Personeelsplanning

Voordelen van de personeelsplanning software van Insezo

Je personeelsplanning plannen met Insezo heeft vele verschillende voordelen. We hebben een aantal voordelen voor je op een rijtje gezet:

 • Planningen van vandaag, morgen, volgende week en volgende maanden inzien
 • De monteur heeft direct de planning inzichtelijk via de Insezo app.
 • De monteur kan zijn werkgebied aangeven in de digitale postcodekaart
 • Keuze uit meerdere verschillende planningstools
 • Efficiënte route maken voor al je monteurs
 • Monteurs kunnen hun eigen planning checken via de Insezo web-app.
 • Moeiteloos planningen tussentijds wijzigen.
 • In één oogopslag inzien wanneer en of er nog een monteur vrij is voor een klus.
 • Direct doorschakelen naar de efficiëntste route van het ingeplande adres.
 • En nog veel meer!

Wist je dat je Insezo kunt koppelen met je andere programma's? Werk nòg sneller en efficiënter met de integraties van Insezo.

Probeer Insezo nu 14 dagen gratis 

Kies de planningstool die bij jouw past

Smartplanner

De smart planner is de nieuwste planningstool van Insezo. Geef de datum en monteur aan in het menu, en voeg vervolgens eenvoudig de werkbonnen toe aan de smart planning. Vervolgens zal de smartplanner automatisch een geoptimaliseerde route voor je uitstippelen. Werkbon vergeten toe te voegen aan je planning? Geen probleem! voeg eenvoudig nieuwe werkbonnen toe en genereer je route opnieuw in de smartplanner voor een optimale route.

Routeplanner

Het maken van een personeelsplanning was nog nooit zo eenvoudig. Bekijk de agenda en routes van jouw buitendienstmedewerker in één oogopslag en plan direct afspraken op beschikbare tijden met de Routeplanner van Insezo. Voeg eenvoudig nieuwe werkbonnen toe aan de route met het drag and drop menu en zie de route die de monteur moet rijden. Verander de volgorde van de werkbonnen en bevestig de planning met een druk op de knop.

Digitaal planbord

Naast de geavanceerde routeplanner en smart planning biedt de werkplanning van Insezo ook de mogelijkheid om te plannen met het eenvoudigere digitale planbord. Je kunt hier eenvoudig filteren op datum, en vervolgens de werkbonnen toevoegen aan het digitale planbord doormiddel van een drag and drop menu. Zie een overzicht van de gehele planning en wijzig de tijden van geplande afspraken eenvoudig in het digitale planbord.

Personeelsplanning software voor de buitendienst

Personeelsplanning software is niet alleen voor de binnendienst. Ook de buitendienst heeft baat bij de personeelsplanning software van Insezo. Het is belangrijk voor je monteurs dat er duidelijkheid en overzicht is, zodat de monteur zich volledig kan richten op wat er echt belangrijk is: de opdracht zo goed mogelijk voltooien. Dat zorgt voor tevreden klanten!

Om deze reden kan de monteur eenvoudig alle benodigde informatie vinden in de monteurs web-app. Hier kan de monteur onder andere zijn agenda inzien, de route bekijken die hij die dag moet rijden, de ingeplande werkbonnen zien en de checklist invullen die hij op locatie moet doorlopen. 

 • Communiceer in realtime met de binnendienst in de web-app
 • Eenvoudig de navigatie starten vanuit de werkbon
 • Geef eenvoudig je werktijden. werkdagen en vrije dagen door in de monteurs web-app
 • Krijg inzicht in de geschatte reistijd voor de dag
 • Altijd en overal inzicht in je agenda/ Log zowel online als offline in op je monteurs web-app

Probeer Insezo nu 14 dagen gratis

Personeelsplanning
Personeelsplanning

Insezo: meer dan alleen een personeelsplanning software

Naast de personeelsplanning kun je nog veel meer met Insezo. Insezo is dan ook een all-in-one servicesoftware. Haal alles uit je Insezo account en maak gebruik van al onze features. We hebben een aantal andere handige functionaliteiten van Insezo voor je op een rijtje gezet

Wil jij ook efficiënter werken met Insezo?

Neem dan vrijblijvend contact op met Renzo en hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

image

Veelgestelde vragen.

Waarom kiezen voor een digitale personeelsplanning?

Door je personeelsplanning te digitaliseren werk je sneller en efficiënter. De digitale personeelsplanning van Insezo helpt je met het optimaliseren van de monteursroute, maakt het werkproces voor de monteur eenvoudiger en overzichtelijker met de monteurs web-app en helpt je met het verbeteren van je interne communicatie. Zo bespaar je tijd en geld voor je bedrijf, je monteurs en je klanten!

Werkt Insezo ook offline

Ja, je kunt ook offline inloggen op je Insezo account. De monteur heeft ten alle tijden inzicht op zijn agenda.

Wat zijn de kosten?

Wij werken met drie tariefstellingen te vinden op de pagina 'Prijzen'. Zodra je gebruik gaat maken van Insezo krijg je beschikking tot een volledig operationele omgeving met alle functionaliteiten die je van een service management platform verwacht. Daarnaast kun je eenvoudig tal van aanvullende modules activeren via je eigen gebruikersaccount. Mocht je vragen hebben, neem dan direct contact met ons op. 

Werkt Insezo via een app?

Nee, je hoeft geen app te downloaden of installeren. Insezo is een web-based platform dat betekent dat je altijd en overal via een internetbrowser kunt inloggen (URL: app.insezo.com). Insezo is responsive, dit houdt in dat je Insezo kunt gebruiken op computer, laptop, tablet en mobiel. Insezo werkt via iedere internetbrowser, toch raden wij aan de gratis browser Google Chrome te gebruiken gezien Insezo hier het best tot zijn recht komt.